MAD

AnimatieMAD HV 2013 from MAD Tooling on Vimeo.

Απο το 1976 η Ολλανδική εταιρεία Mad Holding BV αναπτύσσει λύσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία, με επίκεντρο πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του οδηγού. Εξασφαλίζει ασφάλεια, άνεση και απόλαυση για αυτον που βρίσκεται πίσω απο το τιμόνι.

Mad Power Springs - Ενισχυτικά Ελατήρια Mad. . Ισχύς στα ελατήρια σας!

Για προσωπική ή για επαγγελματική χρήση, πάντα υπάρχουν στιγμές, όπου τα οχήματα αναγκάζονται να μεταφέρουν βαρύ φορτίο. Για παράδειγμα, όταν πηγαίνετε διακοπές με την οικογένεια σας ή πρέπει να ρυμουλκήσετε ένα όχημα, μια ρυμουλκούμενη σκηνή, ένα τροχόσπιτο ή μια βάρκα. Κάθε φορά που η κεφαλή ατράκτου 75 κιλών προστίθεται στο ρουλεμάν ρυμούλκησης, είναι φυσικό οτι η βασική ανάρτηση οχήματος χρειάζεται κάποια υποστήριξη. Επίσης εάν το αυτοκίνητο σας μεταφέρει συνεχώς ενα βαρύ φορτίο, όπως μια δεξαμενή υγραερίου ή εξοπλισμό, ενδείκνυται να προσθέσετε στην ανάρτηση σας την επιπλέον ισχύ των ελατηρίων Power Springs MAD. Με τα ελατήρια Power Springs, θα παρατηρήσετε ότι ο χειρισμός του αυτοκινήτου σας στο δρόμο βελτιώνεται θετικά.

'Εξι επιδράσεις στην ανάρτηση σας υπό μεγάλη φόρτωση

 • Το αυτοκίνητο κλίνει περισσότερο προς το πίσω μέρος
 • Οι μπροστινοί τροχοί δεν έχουν καλό κράτημα στον δρόμο
 • Η ασφάλεια της καθορισμένης πορείας μειώνεται
 • Το μήκος πέδησης επιμηκύνεται
 • Το αυτοκίνητο αναπηδά "στα ελατήρια" ή χτυπά ακόμη και το οδόστρωμα
 • Κατά τη ρυμούλκηση ενός οχήματος κατασκήνωσης ή ενός ρυμουλκούμενου φορτίου, ο συνδυασμός τείνει προς την ταλάντωση.
 • Έναντι των αρνητικών επιδράσεων σε περίπτωση μεγάλης φόρτωσης, η εταιρεία MAD έχει σχεδιάσει με έξυπνο τρόπο ένα σετ ελατηρίων. (Power Springs - Interactive Suspension - Cross Country(ανώμαλου δρόμου). Αυτό παρέχει ισχυρές προσθήκες χωρίς να επηρεάζει την καθημερινή οδήγηση του οχήματος σας. Εχει επιπλέον στήριξη στα ήδη υπάρχοντα ελατήρια σας και επιπλέον ύψος στο όχημα σας(κυμαίνεται απο 3 έως 6 εκ.). Η επένδυση για την εγκατάσταση των ελατηρίων ξεκινά μόλις απο τα 75 Ευρώ. Η τοποθέτηση γίνεται γρήγορα και εύκολα, εντός μιας ώρας.

  mad

  Αερόφουσκες Mad

  Η ανάρτηση "Interactive Suspension" της MAD παρέχει ότι καλύτερο στον έλεγχο και στις δυνατότητες ανάρτησης.Με την "Interactive Suspension" έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε το μέγεθος της δράσης των ελατηρίων και να επιτύχετε τη μέγιστη δυνατή άνεση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η πίεση μέσα στους φυσητήρες μπορεί να ρυθμιστεί απο τον πίνακα οργάνων χρησιμοποιώντας έναν προαιρετικό συμπιεστή που βρίσκεται μέσα στο όχημα ή απλά σε κάθε σταθμό πλήρωσης αέρα. Ελέγχοντας τη δράση των ελατηρίων, μπορείτε να ελέγξετε το ύψος του οχήματος. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο, για παράδειγμα για να γείρει το όχημα κατά τη φόρτωση χάριν εύκολης πρόσβασης ή, εάν είναι απαραίτητο, για να μειώσετε το ύψος του οχήματος φορτηγού για να έχετε πρόσβαση σε ένα χώρο στάθμευσης.

  Η ανάρτηση "Interactive Suspension" είναι διαθέσιμη σε τρείς βασικές επιλογές

  1.Κόκκινος φυσητήρας

  Το σύστημα ανάρτησης "Interactive Suspension" γενικών εφαρμογών. Εφαρμοσμένο εν μέσω των ελατηρίων του πηνίου παρέχει επιπλέον στήριξη και άνεση.

  2.Μαύρος φυσητήρας

  Παρέχει επιπλέον ισχύ και προσαρμοστικότητα. Η κατασκευή του επιτρέπει στα ελατήρια να φουσκώσουν και να ξεφουσκώσουν παρέχοντας μέγιστη ισχύ.

  3.Μαύρος φυσητήρας διπλού θαλάμου

  Η έσχατη λύση για τη μέγιστη αντοχή φορτίου. Κατάλληλο μόνο για φορτηγά οχήματα με σταθερό άξονα τροχού για το φορτίο πάνω απο 1350 κιλά.

  Ελατήρια Ψηλώματος Mad "Cross Country"

  Τα ελατήρια "Cross Country" είναι μια υψηλά εξειδικευμένη προσθήκη στον κατάλογο των συστημάτων ανάρτησης MAD. Χρησιμοποιούνται για την ανύψωση του οχήματος. Ενα σέτ ελατηρίων "Cross Country" παρέχει την τελική λύση για όποιον οδηγό ταξιδεύει σε ανώμαλο δρόμο ή υπο κακές συνθήκες. Επίσης, ένα σετ ελατηρίων "Cross Country" δίνει την δυνατότητα στον οδηγό να αποφύγει εμπόδια. Αυτό το σετ απευθύνεται σε οδηγούς ασθενοφόρων, πυροσβέστες κ.α.

  Ελατήρια Χαμηλώματος Mad

  Τα ισχυρά ελατήρια για χαμήλωμα MAD Sportive δίνουν στο αυτοκίνητο σας χαμηλότερο προφίλ και βελτιώνουν σημαντικά τη σταθερότητα στο δρόμο. Σε μεγάλες ταχύτητες, το αυτοκίνητο θα έχει καλύτερο κράτημα στο οδόστρωμα και θα παρέχει μια ευχάριστη και δυναμική αίσθηση οδήγησης σε στενές στροφές.Το χαμήλωμα του αυτοκινήτου σας δημιουργεί μια τελείως νέα εμφάνιση.

  Πλεονεκτήματα

 • Παρέχεται εγγύηση εφ'όρου ζωής στα ελατήρια
 • Εύρος χαμηλώματος 25-60mm
 • Βελτιωμένες γωνίες και σταθερότητα
 • Διατήρηση της άνεσης μέσω της χρήσης των προοδευτικών ελατηρίων
 • Σπόρ εμφάνιση
 • ΧΑΜΗΛΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΚΗΣ