• ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  210-4202150
 • ωραριο λειτουργιασ

  δευτ. εωσ παρ: 9:00 - 5:00
  σαββατο εως τισ 3:00

Menu

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε την νέα σειρά της Tenecco Monroe® OESpectrum®

Monroe OESpectrum

Αμορτισέρ μονού η διπλού σωλήνα, διπλής ενεργείας με 4 βαλβίδες αυτορυθμιζόμενο, επεξεργάζεται οποιαδήποτε πληροφορία συλλέγει απο τους τροχούς και τη μετατρέπει σε ενα τέλειο αποτέλεσμα άνεσης και πρόσφυσης, εξουδετερόνοντας ανεπυθίμητες πλάγιες κλήσεις και ταλαντώσεις που μπορεί να προκύψουν απο τις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Τελευταία λέξη τεχνολογίας απο την Monroe που την κάνει να ξεχωρίζει μακράν απο τον ανταγωνισμό και να την κάνει πρώτη σαν επιλογή. Ειδικά για την σειρά αυτη παρέχεται 5 χρόνια εγγύηση.

MONROE_M-TECH_EDIT_18_color_censured from Tenneco Europe on Vimeo.

Monroe Adventure

Αμορτισέρ μονού η διπλού σωλήνα διπλής ενεργείας μικτής χρήσης εντός και εκτός δρόμου, που προορίζεται για τύπους αυτοκινήτων SUV, JEEP, PICK UP φορτηγάκια. Προσαρμόζουν το όχημα ανάλογα με το οδόστρωμα που κινείται..

Monroe Original

Αμορτισέρ μονού η διπλού σωλήνα, διπλής ενεργείας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και απαιτήσεις. Επιτυγχάνουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σταθερότητας και άνεσης με υψηλά επίπεδα ποιότητας και ασφάλειας, Χρησιμοποιείται απο τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες σαν πρώτη τοποθέτηση (Ο.Ε.) , όπως Audi, VW, Volvo, Sub, Mercedes, Suzuki, Nissan, Renaullt κτλ. Το προιόν συνοδεύεται με 2 χρόνια εγγύηση.

Monroe Reflex

Αμορτισέρ μονού η διπλού σωλήνα, διπλής ενεργείας με 3 βαλβίδες, αυτορυθμιζόμενο με τεχνολογία πολύδισκης βαλβίδας που μεταβάλλει τις δυνάμεις απόσβεσης ανάλογα με τις απαιτήσεις του δρόμου και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Κρατάει το όχημα σε απόλυτη επαφή με το δρόμο σε οποιαδήποτε συνθήκη και παραμένει πάντα έτοιμο να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε ξαφνικό σοκ δεχτεί και να αποσβέσει την οποιαδήποτε ανωμαλία προκύψει. Το προϊόν συνοδεύεται με 2 χρόνια εγγύηση.

 • Επικοινωνηστε Μαζι μασ
  210-4202150 & 210-4201718
 • ωραριο λειτουργιασ
  ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 9:00 - 5:00 & ΣΑΒ. 9:00 - 2:00
COPYRIGHT 2017 · ALL RIGHTS RESERVED
-By Eugenia-