Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε την νέα σειρά της Tenneco Monroe® OESpectrum®

Monroe OESpectrum

Αμορτισέρ μονού η διπλού σωλήνα, διπλής ενεργείας με 4 βαλβίδες αυτορυθμιζόμενο, επεξεργάζεται οποιαδήποτε πληροφορία συλλέγει απο τους τροχούς και τη μετατρέπει σε ενα τέλειο αποτέλεσμα άνεσης και πρόσφυσης, εξουδετερώνοντας ανεπιθύμητες πλάγιες κλήσεις και ταλαντώσεις που μπορεί να προκύψουν απο τις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Τελευταία λέξη τεχνολογίας απο την Monroe, που την κάνει να ξεχωρίζει μακράν απο τον ανταγωνισμό και την κάνει πρώτη σαν επιλογή. Ειδικά για την σειρά αυτή, παρέχεται 5 χρόνια εγγύηση.

MONROE_M-TECH_EDIT_18_color_censured from Tenneco Europe on Vimeo.

Monroe Adventure

Αμορτισέρ μονού η διπλού σωλήνα, διπλής ενεργείας μικτής χρήσης εντός και εκτός δρόμου, που προορίζεται για τύπους αυτοκινήτων SUV, JEEP, PICK UP φορτηγάκια. Προσαρμόζουν το όχημα ανάλογα με το οδόστρωμα που κινείται..

Monroe Original

Αμορτισέρ μονού η διπλού σωλήνα, διπλής ενεργείας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και απαιτήσεις. Επιτυγχάνουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σταθερότητας και άνεσης με υψηλά επίπεδα ποιότητας και ασφάλειας, Χρησιμοποιείται απο τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες σαν πρώτη τοποθέτηση (Ο.Ε.) , όπως Audi, VW, Volvo, Sub, Mercedes, Suzuki, Nissan, Renaullt κτλ. Το προιόν συνοδεύεται με 2 χρόνια εγγύηση.

Monroe Reflex

Αμορτισέρ μονού η διπλού σωλήνα, διπλής ενεργείας με 3 βαλβίδες, αυτορυθμιζόμενο με τεχνολογία πολύδισκης βαλβίδας που μεταβάλλει τις δυνάμεις απόσβεσης ανάλογα με τις απαιτήσεις του δρόμου και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Κρατάει το όχημα σε απόλυτη επαφή με το δρόμο σε οποιαδήποτε συνθήκη και παραμένει πάντα έτοιμο να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε ξαφνικό σοκ δεχτεί και να αποσβέσει την οποιαδήποτε ανωμαλία προκύψει. Το προϊόν συνοδεύεται με 2 χρόνια εγγύηση.