• ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    210-4202150
  • ωραριο λειτουργιασ

    δευτ. εωσ παρ: 9:00 - 5:00
    σαββατο εως τισ 3:00

Menu

BLOG

50 Χρόνια Amorteam!50 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής της εταιρίας ΤΙΜ. ΜΠΟΥΚΗΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.

  • ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΥΚΗΣ
  • ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΥΚΗΣ
  • ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΥΚΗΣ

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29/1/2016 , στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, η εκδήλωση για τα 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας, της Εμπορικής - Εισαγωγικής - Εξαγωγικής εταιρίας Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων και πλοίων, ΜΠΟΥΚΗΣ ΤΙΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε.

Υπο την μουσική υπόκρουση του σαξοφωνίστα Ανδρέα Μουρτζούκου, με εξαιρετικά coctails και με ιδιαίτερη χαρά, η οικογένια του Τιμολέοντος Μπούκη υποδέχτηκε τους καλεσμένους της, πελάτες και προμηθευτές, απο την Ελλάδα και το εξωτερικό, στο lobby του επιβλητικού νεοκλασικού κτιρίου του ΕΒΕΠ.

Στην συνέχεια οι επισκέπτες πέρασαν στο χώρο των συνεδριάσεων όπου ακολούθησαν χαιρετισμοί απο τον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Πειραιά και οικονομικού επόπτη του ΕΒΕΠ κ. Νίκου Μανεσιώτη, του Περιφερειάρχη Εθνικής Τράπεζας Χρήστου Ράπτη καθώς και του ιδρυτή της εταιρίας το 1965, κ. Τιμολέοντος Μπούκη.

ΜΠΟΥΚΗΣ

Η κ. Ιωάννα Μπούκη ως οικοδέσποινα , παρουσίασε την πορεία της εταιρίας απο την ίδρυση της έως και σήμερα και τους στόχους της για το άμεσο μέλλον. 

Οι εκπρόσωποι των ξένων οίκων που συνεργάζονται με την ΜΠΟΥΚΗΣ - AMORTEAM, για περισσότερα απο 20 χρόνια ο καθένας , Mr Wim Nell απο την Mad HULPVEREN και Mr Ardengo από την OSRAV ITALIA, παρουσίασαν τις εταιρίες τους και μίλησαν για την καλή συνεργασία και την συνεχή ανοδική πορεία της Amorteam.

ΜΠΟΥΚΗΣ

Σημαντικό spot της εκδήλωσης η ανακοίνωση της επίσημης συνεργασίας απο 1/1/2016 της Amorteam με την πολυεθνική εταιρία TENNECO GROUP - MONROE - RANCHO. Ο εκπρόσωπος της Monroe στην Ελλάδα, κ. Καλλιγέρης μίλησε για την σπουδαιότητα της ψήφου εμπιστοσύνης μιας πολυεθνικής εταιρίας, σε μια σοβαρή, οικογενειακή , μικρομεσαία επιχείρηση του Πειραιά. Επίσης επεσήμανε τον κοινό εορτασμό των δυο εταιριών για τα 50 χρόνια Amorteam & 100 χρονια Monroe.

ΜΠΟΥΚΗΣ

H εταιρία Μπούκης - Amorteam τίμησε τους εκλεκτούς της συνεργάτες στα πρόσωπα των Κοσμά Κατσούλα, ταμία της Εθνικής Τράπεζας Καμινιών, τονίζοντας πόσο εποικοδομητικό είναι για μια εταιρία να συνεργάζεται με ανθρώπους που κάνουν απλά "καλά" την δουλειά τους και επίσης του κ. Ηλία Βελισαρίου, μηχανικό αυτοκινήτων και παλαίμαχο οδηγό αγώνων ταχύτητας και παλιού πελάτη της εταιρίας.

ΜΠΟΥΚΗΣ